​Brain Coral, Favites (Favites spp.)

155.00 Lei

in stoc
CLFA023
Brain Coral, Favites (Favites spp.) Nivel Îngrijire : Ușor Temperament : Agresiv De iluminat : moderată Waterflow : Medium Destinație de plasare : Toate Conditii de apa : 22-26°...
+

Brain Coral, Favites (Favites spp.)

Nivel Îngrijire : Ușor
Temperament : Agresiv
De iluminat : moderată
Waterflow : Medium
Destinație de plasare : Toate
Conditii de apa : 22-26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.023-1.025
Culoare Formă : verde, portocaliu, Tan, galben
Suplimente : calciu, strontiu Trace Elemente
Origine : Fiji, Indonezia, Maricultură
Familia : Faviidae

Coralii Favites Corals sunt corali LPS Hard Corals (Corali duri cu polipi lungi), adesea se face referire ca Moon, Pineapple, Brain, Closed Brain, Star, Worm, sau Honeycomb Coral.

Ei sunt cei mai comuni și prolifici de corali din lume, și sunt foarte asemănători cu genul Favia, împărțind multe dintre aceleași nume comune, iar uneori fiind foarte dificil să se diferențieze. Coralii Favites se găsesc în diferite forme de culori și forme polip. "Pineapple Coral" este numele dat în mod obișnuit celor care au modele circulare mai mici.

Coralii Favites sunt agresivi, extinza-du-si tentaculele de maturat pe timp de noapte mult dincolo de bază. Este important să se lase spațiu între acestia și vecinii lor în acvariu recif.

Întreținere pentru coralii Favites este relativ ușoara, ceea ce ii fac o alege excelenta pentru un incepator un expert hobbyist.

Acesti corali necesită iluminare moderată combinată cu mișcare moderată de apă în acvariu. Pentru o continua sănătate, trebuie adaugat calciu, stronțiu și alte oligoelemente in apă.

Hrană suplimentară sub formă de micro-plancton sau creveți saramură, hrăniti de două ori pe săptămână, pe timp de seara cand tentaculele sale sunt vizibile.

Dimensiune aproximativă Purchase: Small: 5 cm – 7,6; Medie: 7,5 -  12,5; Big: 12 cm – 18 cm

Reduceri

nfo