JUMPGUARD PRO: CEA MAI BINE VANDUTA PLASA PENTRU ACVARII.

Posted by  
25.01.2019
0
NOUA JUMPGUARD PRO

JUMPGUARD PRO: CEA MAI BINE VANDUTA Plasa pentru acvarii impreuna cu plasele personalizabile de la RED SEA Cover Net.

Plasa pentru acvariul Jumpguard Pro

Nu exista nici un cosmar mai rau decat sa mergeti la acvariu dimineata si sa gasiti pestele dvs. preferat mort pe covor.

Multi pesti au tendinta de a sari atunci cand sunt speriati sau sunt persecutati de alti pesti, astfel incat o solutie pentru a preveni acest lucru ar trebui sa fie una dintre primele pe lista de prioritati.

Capacele Jumpguard D-D sunt foarte usoare, rezistente, impact vizual redus si usor de a construi, potrivit pentru majoritatea acvariilor, concepute special pentru a preveni pierderea pestilor din cauza salturilor mentinand in acelasi timp penetrarea ridicata a luminii .

 

DISPONIBILE DIMENSIUNI DIVERSE:

Disponibil in aceste dimensiuni, dar este conceput pentru a fi taiat la dimensiuni:

TC7575PRO - Dimensiune nominala 75 cm x 75 cm. 
TC12075PRO - Dimensiune nominala 120cm x 75cm. 
TC18075PRO - Dimensiune nominala de 180cm x 90cm.

Note: 
Cadrul de dimensiuni maxime care poate fi realizat cu fiecare set va fi cu 3,6 cm mai mult decat este indicat in fiecare directie. 
Acvariul trebuie masurat din interiorul sticlei.

 

Kitul include:

 

Plasa acvariului Jumpguard este un set de piese care permite acvaristilor sa creeze un cadru personalizat pentru acvariul dvs. specific. Colturile rigide si sectiunea de aluminiu extrudata creeaza un cadru foarte solid, care se afla cu grija in interiorul acvariului, asezat pe buza superioara. 
Continutul kitului:

4 x sectiuni cadru de aluminiu 
4 x colturi plastic 
2 x plastic manere 
1 x cauciuc Lungime spline 
1 x folie transparenta de plasa 
rola 1 x instrument Spline 
1 x Manual 
1 x Flexi-decupaj 
1 x asamblare bar Bara de armare (TC7575PRO), 2 seturi de bare de armare (TC12075PRO), 3 seturi de bare de armare (TC18090PRO)

 

 

 

Caracteristicile acoperirii Jumpguard Pro:

PROIECTAREA NOUA A PROFILELOR 
Profilul special din aluminiu extrudat este in prezent confectionat cu o buza care se afla direct pe marginea geamului, eliminand astfel necesitatea unor cleme sau suporturi suplimentare. Sectiunea este extrudata si apoi acoperita cu pulbere intr-un fin negru dur si o luciu scazut pentru o rezistenta mai mare la zgarieturi si o estetica mai mare.

SPECIAL COLTURI INTERGRADAS CU GARNITURI SILICON 
Sectiunea inferioara a colturi este special conceput nu pentru a interfera cu sirag de margele de silicon pe colturile rezervorului, care ofera o potrivire perfecta pentru sticla fara spatii. De asemenea, este mai usor si mai usor sa taiati coltul daca doriti sa introduceti fire in partea din spate a rezervorului pentru pompe si incalzitoare.

NOU ecran negru penetratie MAXIM DE LUMINA 
Pentru cei in cauza cu privire la pierderea de penetrare a luminii in rezervoare recif esantionate niveluri de lumina cu un contor Apogee MQ-200 si a obtinut urmatoarele rezultate: 
PAR fara acoperire in jurul valorii de 390-400 • PAR cu acoperire in jur de 380 - 390 • Aproximativ 2,5% reducere in lumina fara umbre.

Jocuri auxiliare Jumpguard

Realizam o gama larga de accesorii pentru ramele jumpguard pentru a fi cu adevarat flexibile pentru o gama larga de acvariuri.

SETUL MULTI-CUTUR:  Contine 3 solutii standard de taiere pentru 3 deschideri sau compensatii de dimensiuni specifice. FLEXI-CUTOUT SET: Va permite sa creati o reducere a dimensiunilor personalizate pentru cutiile de supraincalzire, conductele si luminile mai mari. BRACE SET BAR : Pentru a oferi suport suplimentar pe intreaga latime a acvariului, folosind multiple decupaje sau lungimi mai mari ale cadrului.

-Set de multi-CUTOUT

Fiecare set de taieturi multiple Jumpguard va ofera 3 optiuni de taiere diferite pentru a va permite sa modificati cadrul in jurul oricarui suport de lumina, cabluri sau conducte etc.

Fiecare kit contine

1 pereche de colturi offset de 15 mm 
1 pereche de colturi offset de 40 mm 
Suport de iluminare de 1 x 40 mm x 120 mm sau decupare rigida

Nota: 
Taierea cadrului patrat standard, in special in cadre mai mari, va reduce, in general, rigiditatea si va recomandam sa instalati una sau mai multe cleme transversale, dupa cum este necesar, pentru a pastra integritatea structurala.

 

 

-FLEXI-CUTOUT SET

Setul Jumpguard Flexi-cutout va ofera 2 colturi standard si 2 colturi inverse pentru a va permite sa modificati cadrul in jurul cutiilor de suprapunere, suporturi de lumina, cabluri sau conducte etc. mai mari, care nu ar fi acoperite de setul de bucati multiple.

Fiecare kit contine

1 pereche de colturi standard 
1 pereche de colturi inverse

Nota: 
Taierea cadrului patrat standard, in special in cadre mai mari, va reduce, in general, rigiditatea si va recomandam sa instalati una sau mai multe cleme transversale, dupa cum este necesar, pentru a pastra integritatea structurala.

-BRACE BAR SET

Pentru acvarii mai mari sau ori de cate ori este reglat un set de garnituri, va recomandam instalarea uneia sau mai multor bare de armare pentru a pastra integritatea structurala a cadrului si a impiedica imbinarea marginilor exterioare.

Fiecare kit include:

2 x 900 mm x 12 mm x 8 mm bare de armare 
2 x conectori pentru bucati de 6 bucati

Nota: 
Bara de armare si cele 6 cleme sunt deja livrate impreuna cu kitul TC18990.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua