Red Sea Aiptasia X kit 60ml

54.90 Lei

in stoc
RSAX
Red Sea Aiptasia X kit 60ml este un produs care elimina anemonele nedorite format din componente naturale ce stimuleaza anemonele pentru a se extinde si a ingera produsul. După câteva minute de ingerarea anemona-X anemona va face implozie, eradicand atât anemona și planulas/planta. Este un...
+

Red Sea Aiptasia X kit 60ml este un produs care elimina anemonele nedorite format din componente naturale ce stimuleaza anemonele pentru a se extinde si a ingera produsul.

După câteva minute de ingerarea anemona-X anemona va face implozie, eradicand atât anemona și planulas/planta.

Este un nou tratament Red Sea ce creeaza conditii complete de siguranta. Ceea ce nu este ingerat este inofensiv pentru nevertebrate. Excesul de Aiptasia se va dezintegra in timp fara consecinte negative.

Aiptasia-X include o sticluta de 60 ml de substanta si un set de aplicare care consta din doua seringi cu 2 ace (drept si indoit) pentru o dozare usoara chiar si in cele mai dificile locuri. Cei 60 ml sunt suficienti pentru tratarea a 100 aiptasia/anemone.

Aceasta solutie este compusa din componente naturale, amestecate intr-un material unic, consistent, adeziv, care este perceput ca hrana si stimuleaza aiptasia sa o ingereze. In cateva minute, aiptasia va face implozie, eradicandu-se astfel atat anemona, cat si planula sa.

Producator:
  • Red Sea

Manual (Aiptasia-X-Multilanguage-Manual_GB_DE_FR_SP_IT_PT_JP_CH_14A.pdf, 12,725 Kb) [Descarcare]

Scrie un comentariu

Reduceri

nfo