Fauna Marin RED X 250ml

123.00 Lei

in stoc
FMRX250
Brand:Fauna Marin
RED X este o formula speciala care impiedica cresterea algelor in acvariu. Red X trateaza in conditii de siguranta algele nedorite intr-un mod biologic / organic si este foarte bland pentru “locatarii” din acvariu. Cand se utilizeaza corect la doza dorita, RED X este 100% sigur de...
+

RED X este o formula speciala care impiedica cresterea algelor in acvariu.
Red X trateaza in conditii de siguranta algele nedorite intr-un mod biologic / organic si este foarte bland pentru “locatarii” din acvariu.


Cand se utilizeaza corect la doza dorita, RED X este 100% sigur de utilizat si inofensiv pentru corali, pesti si nevertebrate.


Fauna Marin RED X este eficient impotriva:
• Cianobacterii verzi si rosii

• Infestarea usoara dinoflagelat (Ostreopsis sp., Amphidinium sp., Prorocentrum sp., Coolia sp., Symbiodinium si altele)
• Alge de aur si armura
• Diatomeele


Dozare:
Adaugati 10 ml pe 100 de litri zilnic timp de 6 zile, apoi asteptati inca 5 zile pentru ca efectele sa se produca pe deplin.
In timpul perioadei de tratament, NU faceti schimbari de apa. Nu utilizati carbonul activ, anti-phos, adsorbitori, ozon sau UV.
Dupa 11 zile, puteti relua ingrijirea normala a acvariului.


Dupa tratamentul cu Red X, recomandam dozarea Fauna Marin REBIOTIC pentru a repara si mentine un echilibru biologic sanatos in acvariu. Prin adaugarea de Rebiotic, puteti preveni in mod eficient aparitia partiala sau totala de alge.

Ingrediente:
Apa, clorura de sodiu, acid salicilic
Nota privind siguranta:
RED X este destinat utilizarii numai in acvariile cu apa sarata. Pastrati departe de copii, nu pentru consumul uman.
ATENTIE: COROZIVA!
Utilizati cu grija produsele biocide. Intotdeauna etichetati recipientele si cititi informatiile despre produs inainte de utilizare.

Nu contine antibiotice sau medicamente cu prescriptie medicala!

Producator:
  • Fauna Marin

Reduceri

nfo