Bacterii Bacto Reef Balls 250 ml - Fauna Marin

169.00 Lei

in stoc
FMBRB250
Brand:Fauna Marin
Noile Bacto Reef Bile  de la Fauna Marin sunt primele bacterii marine complet disponibile pentru caracteristica de control al nutrientilor prin eliberarea controlata a bacteriilor; depozit controlat de control al nutrientilor. Inalta eficienta si controol al nutrientilor. Bacto...
+

Noile Bacto Reef Bile de la Fauna Marin sunt primele bacterii marine complet disponibile pentru caracteristica de control al nutrientilor prin eliberarea controlata a bacteriilor; depozit controlat de control al nutrientilor.

Inalta eficienta si controol al nutrientilor.
Bacto REEF BALLS contin bacterii in culturi extrem de eficiente , care controleaza nivelurile de nutrienti si ajuta la evitarea cresterii algelor inestetice in acvarii cu apa sarata. Aceste rezultate sunt obtinute prin utilizarea materialului unic degradabil in timp purtator la eliberare temporizata.

Compozitia speciala
Compozitia unica a materialului nostru de stocare a fost special dezvoltat pentru utilizare in apa de mare sarata. Aceasta permite o aprovizionare constanta de diverse culturi de bacterii pentru a fi adaugate la acvariu. Alte materiale cum ar fi acte gel normale ca sursa suplimentara de carbon si , astfel , se dizolva mai rapid si face livrarea controlata imposibila.

Simplificate de dozare cu iscusinta
Bacto Reef bile sunt super usor de utilizat. Pur si simplu puneti cantitatea necesara de Reef bile in filtrul si inlocuiti la fiecare 2 saptamani , atunci cand sfera initiala este dizolvata. Matricea polimerica stabila cu apa de mare permite bacteriilor sa fie adaugate incet in acvariu. Un flux constant de bacterii benefice elimina necesitatea pentru dozarea zilnica si varfurile de dozare nedorite.

Sigure si naturale Reef safe
Bacto Reef bile este primul produs pe baza de bacterii pentru a prezenta tehnologia de eliberare de timp intr - o sfera. Ambele bacterii si material purtator sunt 100% reef safe cu ajutorul carora putem promova un acvariu sanatos si natural. De indata ce sfera este introdusa in acvariu, bacteriile incep sarcina pentru a reduce si fosfati atomi de azot. Amestecul nostru de bacterii a fost special dezvoltat pentru a se potrivi nevoilor de acvarii de recif, oferind o cultura bacteriana stabila si diversa. Orice bacterie in exces devine o sursa de hrana pentru corali si protozoare si usor de eliminat printr - un separator de proteine.

Producator:
  • Fauna Marin

Reduceri

nfo