VitaChem Marine - 473ml

219.00 Lei

in stoc
AVC473
Aditiv VitaChem Marine - 473ml Boyd Vitachem Boyd Enterprises (Chemi-Pure) Un supliment complet de vitamina cu lipide naturale si aminoacizi. Este excelent pentru regenerarea tesutului si pentru prevenirea bolilor. Cea mai mare cantitate de vitamina C activa disponibila...
+

Aditiv VitaChem Marine - 473ml

Boyd Vitachem

Boyd Enterprises (Chemi-Pure) Un supliment complet de vitamina cu lipide naturale si aminoacizi. Este excelent pentru regenerarea tesutului si pentru prevenirea bolilor. Cea mai mare cantitate de vitamina C activa disponibila

Vita-chem pentru pestii de apa dulce si Vita-chem pentru pestii marini este o vitamina extraordinara noua peste introdusa de Boyd Enterprises, Inc., producatori ai faimosului Chemi-pur.

Toate celelalte vitamine de pe piata utilizeaza o abordare a epuizarii timpului, adapteaza un produs deja existent, cum ar fi baze de vitamine, disponibile pentru profesia Veterinara si le pune pe eticheta produsului peste. Aceasta metoda functioneaza intr-o anumita masura, dar intr-o masura limitata. Animalele si pestii acvatici si marini necesita substante naturale specializate si substante chimice si aminoacizi si lipide care sa poata fi utilizate efectiv prin procesele lor corporale specializate.

Vita-chim marine si Vita-chim fresh sunt un concept cu totul nou in formularea de vitamine acvatice si marine si o metodologie care este - ofera animalelor si pestilor exact ceea ce lipsesc din habitatele si mediul lor natural intr-o solutie compacta si usor de asimilata compatibila cu sistemele si mediile lor individuale specializate.

Dupa multi ani de cercetari efectuate de cercetatorul de viata marin, John Nobles, impreuna cu Boyd Enterprises, Inc. si un think-tank de tehnologie de inalta compusa din numerosi biologi marine si acvatici si cel putin zece ani de experimentare cu mii de exemplare - Boyd Enterprises, Inc. comercializeaza cea mai eficienta vitamina de mediu concentrata vreodata pe care o va oferi comertul cu acvariu. De fapt inverseaza si vindeca boala de linie laterala (care nu este de fapt o boala, ci o stare indusa ecologic).

Pot folosi formula de apa dulce in rezervorul meu de apa sarata si invers?

Da, puteti folosi oricare dintre formulari intr-un alt rezervor, fara nici un rau. Cu toate acestea, pentru beneficiile optime ar trebui sa utilizati formula adecvata pentru acvariu.

Va fi Vita-chem indepartat de carbunele din rezervorul meu?

Nu, nu trebuie sa va faceti griji ca Vita-chem este scos din rezervor inainte ca pestii dvs. sa beneficieze de el?

Va asigura nevertebratelor sau plantelor necesarul de vitamina?

Da, orice organism viu din acvariu va beneficia de vitamina, deoarece este solubil in tesut

Specificatii

Beneficii:

Crestere sporita

Fabuloase culori naturale intense

Vitalitate naturala restaurat

Refacerea apetitului

Cresterea rezistentei la boli

Tind sa creeze instincte naturale de imperechere si reproducere in mediile acvatice (proaspete si marine)

Creeaza culorile naturale ale naturii pestilor testate timp de peste 3 ani de catre cei mai experimentati crescatori si pasionati.

Un multi-vitamina pre-stabilizat, solubil in apa si tesut - un concept nou revolutionar exclusiv in suplimentele de vitamine pentru animale dulci si cu apa sarata si pesti pastrati in sisteme inchise. Mare pentru regenerarea fina si boala de linie laterala.

Vita-chem Marine a adaugat 37 de extracte care apar in mod natural din organisme vii legate de aminoacizi naturali.

Vita-chim proaspat are 30 de extracte care apar in mod natural, legate de aminoacizii naturali care apar si sunt absorbiti in tesuturile de peste.

Nu este doar o solutie de vitamina, este singura solutie care contine ceea ce pestii primesc in mediul lor natural si care se pierde in captivitate.

Imbuteliate in sticle inchise din plastic de 4oz, si sticle de un galon pentru crescatori si ferme.

Reduceri

nfo