Hanna Test Fosfor HI736 Checker

315.00 Lei

in stoc
HI736
Brand:Hanna Instruments

 

Test Hanna Checker Fosfor HI 736 Fosforul (ca fosfat) poate fi introdus in acvarii prin intermediul hranei pentru pesti, prin descompunerea plantelor si a deseurilor animale sau chiar si prin apa de la robinet; acesta poate deveni in scurt timp atat de abundent incat sa devina...
+

Test Hanna Checker Fosfor HI 736

Fosforul (ca fosfat) poate fi introdus in acvarii prin intermediul hranei pentru pesti, prin descompunerea plantelor si a deseurilor animale sau chiar si prin apa de la robinet; acesta poate deveni in scurt timp atat de abundent incat sa devina incomod. Fosfatul este un element folosit in cresterea algelor, de aceea e important sa fie mentinut la un nivel cat mai aproape de zero, daca este posibil.

Instrumentul HI 736 din seria Checker®HC este o combinatie intre seturile simple de teste chimice si instrumentele de masura profesionale. Seturile de teste chimice nu sunt foarte precise si ofera o rezolutie intre 5 si 10 puncte in timp ce instrumentele profesionale sunt foarte costisitoare si necesita mult timp pentru calibrare si intretinere.

HI 736 are o acuratete de ± 5% din citire, utilizeaza o adaptare a metodei standard cu acid ascorbic, este foarte precis, extrem de simplu de utilizat si la un pret foarte convenabil.

 

Ideal pentru

  • Acvarii de apa sarata
  • Rezervoarele de recif de corali

Beneficii principale

  • Testarea este usoara si rapida,
  • Rezultatele de mare precizie - mai precis decat kituri de testare chimice
  • functia automata de oprire inseamna Checker nu poate fi lasat pornit din greseala
  • Complet portabil, montarea cu usurinta.

Domeniu: de la 0 la 200 ppb
Rezolutie: 1 ppb
Acuratete la 25°C:  ±5 ppb ±5% din citire

 

Producator:
  • Hanna Instruments

Reduceri

nfo