Seachem Alert Combo pH & Ammonia pentru 1 an - Test apa permanent

94.00 Lei

Momentan Indisponibil
STCA01
Brand:Seachem
DESCRIERE TEST PERMANENT SEACHEM ALERT COMBO PH-AMMONIA PENTRU 1 AN Ammonia Alert® este un dispozitiv color inovator pentru detectarea si monitorizarea continua a amoniacului fara toxine. pH Alert® este un dispozitiv unic de culoare conceput pentru a fi introdus in acvariu sau filtru si...

DESCRIERE TEST PERMANENT SEACHEM ALERT COMBO PH-AMMONIA PENTRU 1 AN

Ammonia Alert® este un dispozitiv color inovator pentru detectarea si monitorizarea continua a amoniacului fara toxine. pH Alert® este un dispozitiv unic de culoare conceput pentru a fi introdus in acvariu sau filtru si monitorizeaza continuu pH-ul

  • Un senzor se schimba reversibil de la galben in verde spre albastru, in raport cu concentratia de amoniac. Nu sunt necesare kituri de testare, substante chimice sau proceduri. Dispozitivul detecteaza mai putin de 0,05 mg / l (ppm) amoniac liber si va avertizeaza asupra criminalului # 1 inainte de orice semn de stres. Durata dureaza mai mult de un an. Utilizarea apei marine sau a apei dulci.
  • In absenta amoniacului liber, unitatea va avea o culoare galbuie-galbena sau slaba. Este normal ca senzorul uscat sa aiba o nuanta verde. Poate dura pana la cateva zile pentru ca un senzor uscat sa se echilibreze cu apa. Nu sunt necesare probe de apa, substante chimice sau proceduri de testare. Prezenta amoniacului liber este detectabila in mod continuu cu un timp de raspuns de aproximativ 15 minute. Raspunsul la scaderea amoniacului este mai lent, necesitand aproximativ 4 ore pentru a trece de la TOXIC la SAFE la indepartarea amoniacului.
  • Ammonia Alert® dureaza de peste 9 ori mai mult decat produsele concurente (peste un an comparativ cu 4-6 saptamani). Ammonia Alert® este de asemenea aproape jumatate din dimensiunea produselor concurente (1,5 "x 2,5"). Este mic, clar si discret, asa ca nu va va deteriora punctul de vedere al acvariului.


Interpretare
Doar 0,02 mg / l de amoniac liber va produce o nuanta verzui pe suprafata detectorului. Aceasta corespunde unui amoniac total (amoniac ionizat si ionizat) de 0,25 mg / l in apa marina la pH 8,3. In apa dulce la pH 7,0, aceasta corespunde la 3,6 mg / l amoniac total. Amoniacul liber este mult mai toxic decat amoniacul ionizat. Ca amoniac liber, culoarea ALERT corespunde la aproximativ 0,05 mg / l, ALARM la aproximativ 0,2 mg / l si TOXIC pana la aproximativ 0,5 mg / l. Concentratia ALERT este tolerata pentru cateva zile, ALARM pentru cateva zile, iar TOXIC este rapid daunator. Pentru indepartarea amoniacului de urgenta, tratati cu AmGuard ™. Acest produs nu este recomandat pentru utilizare la pH acid.

Ingrijire
Nu este necesara nici o ingrijire dupa indepartarea algelor cu un material curat, moale. Evitati sa atingeti senzorul cu degetele, deoarece uleiurile de piele o pot deteriora. Nu utilizati inalbitor, sapun, detergenti sau obiecte dure pentru a curata senzorul. Unele medicamente pentru colorare pot decolora senzorul. Sensibilitatea se imbunatateste odata cu varsta, cu conditia ca unitatea sa nu se usuce, totusi uscarea nu afecteaza permanent aparatul. Pentru sensibilitate maxima, unitatea trebuie citita in lumina naturala sau lumina naturala care simuleaza lumina zilei. Luminile rosii de intensitate minima reduc nuantele verde si albastru, reducand sensibilitatea aparenta a unitatii. Raspunsul unitatii poate fi verificat tinandu-l scurt pe gura unei sticle de amoniac: culoarea trebuie sa se dezvolte rapid.

pH Alert

  • pH Alert® este un dispozitiv unic de culoare conceput pentru a fi introdus in acvariu sau filtru si monitorizeaza continuu pH-ul. Un senzor schimba culoarea reversibil pentru a va avertiza ca treceti la niveluri de pH intre 5,4 si 8,0. Nu exista teste, nici fasii, citiri constante. Numai apa dulce.
  • pH Alert® dureaza de pana la 4 ori mai mult decat produsele concurente. pH Alert® este de asemenea aproape jumatate din dimensiunea produselor concurente (1,5 "x 2,5"). Este mic, clar si discret, asa ca nu va va deteriora punctul de vedere al acvariului.


Utilizare
Pur si simplu plasati pH Alert® vizibil oriunde in acvariu sau filtru. Este atat de usor. Nu sunt necesare substante chimice sau proceduri de testare. La prima punere in functiune, timpul de raspuns va fi de aproximativ 30 de minute. Ulterior, schimbarile de pH se vor inregistra in decurs de zece minute.

Ingrijire
Nu este necesara nici o ingrijire dupa indepartarea algelor cu un material curat, moale. Evitati sa atingeti senzorul cu degetele, deoarece uleiurile de piele o pot deteriora. Nu utilizati inalbitor, sapun, detergenti sau obiecte dure pentru a curata senzorul. Unele medicamente pentru colorare pot decolora senzorul. Pentru sensibilitate maxima, unitatea trebuie citita in lumina naturala sau lumina naturala care simuleaza lumina zilei.

 

Producator:
  • Seachem

Reduceri

nfo