Seachem pH Alert - senzor testare apa

46.00 Lei

in stoc
TASPH
Brand:Seachem
Seachem pH Alert ™ Tehnologia senzorului Seachem Monitorizeaza continuu pH-ul in apa dulce Fara teste, reactivi, nici fasii Rezista pana la de 4 ori mai mult decat produsele concurente Descriere pH Alert® este un dispozitiv unic conceput pentru a fi introdus in...
+

Seachem pH Alert ™

Tehnologia senzorului Seachem

Monitorizeaza continuu pH-ul in apa dulce

Fara teste, reactivi, nici fasii

Rezista pana la de 4 ori mai mult decat produsele concurente

Descriere

pH Alert® este un dispozitiv unic conceput pentru a fi introdus in acvariu sau filtru si monitorizeaza continuu pH-ul. Un senzor ce schimba culoarea reversibil pentru a va avertiza ca treceti la niveluri de pH intre 5,4 si 8,0. Nu exista teste, nici fasii, citiri constante. Numai apa dulce.

 

pH Alert® dureaza de pana la 4 ori mai mult decat produsele concurente. pH Alert® este de asemenea aproape jumatate din dimensiunea produselor concurente (1,5 "x 2,5"). Este mic, clar si discret, asa ca nu va va deteriora displayul acvariului.

 

Indicatii

Pur si simplu plasati pH Alert® vizibil oriunde in acvariu sau filtru. Este atat de usor. Nu sunt necesare substante chimice sau proceduri de testare. La prima punere in functiune, timpul de raspuns va fi de aproximativ 30 de minute. Ulterior, schimbarile de pH se vor inregistra in decurs de zece minute.

 

Ingrijire

Nu este necesara nici o ingrijire dupa indepartarea algelor cu un material curat, moale. Evitati sa atingeti senzorul cu degetele, deoarece uleiurile de piele o pot deteriora. Nu utilizati inalbitor, sapun, detergenti sau obiecte dure pentru a curata senzorul. Unele medicamente pentru colorare pot decolora senzorul. Pentru sensibilitate maxima, unitatea trebuie citita in lumina naturala sau lumina naturala care simuleaza lumina zilei.

Producator:
  • Seachem

Reduceri

nfo

Our Best Picks