Seachem Ammonia Alert - senzor testare apa

46.00 Lei

in stoc
STASAMM
Brand:Seachem
Seachem Ammonia Alert ® Tehnologia senzorului Seachem Monitorizeaza continuu amoniacul Nu exista teste, nici fasii Pentru apa sarata si apa dulce Descriere Ammonia Alert® este un dispozitiv color inovator pentru detectarea si monitorizarea continua a...
+

Seachem Ammonia Alert ®

Tehnologia senzorului Seachem

Monitorizeaza continuu amoniacul

Nu exista teste, nici fasii

Pentru apa sarata si apa dulce

Descriere

Ammonia Alert® este un dispozitiv color inovator pentru detectarea si monitorizarea continua a amoniacului fara toxine. Un senzor se schimba reversibil de la galben in verde spre albastru, in raport cu concentratia de amoniac. Nu sunt necesare kituri de testare, substante chimice sau proceduri. Dispozitivul detecteaza mai putin de 0,05 mg / l (ppm) amoniac liber si va avertizeaza asupra amoniacului # 1 inainte de orice semn de stres.

Durata - dureaza mai mult de un an.

Utilizare - in apa marina sau a apa dulce.

 

In absenta amoniacului liber, unitatea va avea o culoare galbuie-galbena sau slaba. Este normal ca senzorul uscat sa aiba o nuanta verde. Poate dura pana la cateva zile pentru ca un senzor uscat sa se echilibreze cu apa. Nu sunt necesare probe de apa, substante chimice sau proceduri de testare. Prezenta amoniacului liber este detectabila in mod continuu cu un timp de raspuns de aproximativ 15 minute. Raspunsul la scaderea amoniacului este mai lent, necesitand aproximativ 4 ore pentru a trece de la TOXIC la SAFE la indepartarea amoniacului.

 

Ammonia Alert® dureaza de peste 9 ori mai mult decat produsele concurente (peste un an comparativ cu 4-6 saptamani). Ammonia Alert® este de asemenea aproape jumatate din dimensiunea produselor concurente (1,5 "x 2,5"). Este mic, clar si discret, asa ca nu va va deteriora punctul de vedere al acvariului.

 

Interpretare

Doar 0,02 mg / l de amoniac liber va produce o nuanta verzui pe suprafata detectorului. Aceasta corespunde unui amoniac total (amoniac ionizat si ionizat) de 0,25 mg / l in apa marina la pH 8,3. In apa dulce la pH 7,0, aceasta corespunde la 3,6 mg / l amoniac total. Amoniacul liber este mult mai toxic decat amoniacul ionizat. Ca amoniac liber, culoarea ALERT corespunde la aproximativ 0,05 mg / l, ALARM la aproximativ 0,2 mg / l si TOXIC pana la aproximativ 0,5 mg / l. Concentratia ALERT este tolerata pentru cateva zile, ALARM pentru cateva zile, iar TOXIC este rapid daunator. Pentru indepartarea amoniacului de urgenta, tratati cu AmGuard ™ . Acest produs nu este recomandat pentru utilizare la pH acid.

 

Ingrijire

Nu este necesara nici o ingrijire dupa indepartarea algelor cu un material curat, moale. Evitati sa atingeti senzorul cu degetele, deoarece uleiurile de piele o pot deteriora. Nu utilizati inalbitor, sapun, detergenti sau obiecte dure pentru a curata senzorul. Unele medicamente pentru colorare pot decolora senzorul. Sensibilitatea se imbunatateste odata cu varsta, cu conditia ca unitatea sa nu se usuce, totusi uscarea nu afecteaza permanent aparatul. Pentru sensibilitate maxima, unitatea trebuie citita in lumina naturala sau lumina naturala care simuleaza lumina zilei. Luminile rosii de intensitate minima reduc nuantele verde si albastru, reducand sensibilitatea aparenta a unitatii. Raspunsul unitatii poate fi verificat tinandu-l scurt pe gura unei sticle de amoniac: culoarea trebuie sa se dezvolte rapid.

Producator:
  • Seachem

Reduceri

nfo

Our Best Picks