Salifert Calciu (Ca) Profi Test Apa

55.00 Lei

in stoc
TASCA
Brand:Salifert
Calciul este un elemente constituiv important al c oralinei , scheletului coralilor duri si moi. De cele mai multe ori, o concentratie mica de calciu ingreuneaza dezvolareacoralilor si a coralinei. Calciu indeplineste mai multe functii biologice importante ....
+

Calciul este un elemente constituiv important al coralinei, scheletului coralilor duri si moi. De cele mai multe ori, o concentratie mica de calciu ingreuneaza dezvolareacoralilor si a coralinei. Calciu indeplineste mai multe functii biologice importante.

 

Intr-un acvariu sanatos, cresterea, inmultirea de coralilor, a algelor, coralinei si a altor organisme poate duce la scadereanivelului de calciu. Pentru a mentine un mediu stabil, este necesar ca nivelul de calciu sa nu trebuie sa fluctueze cu mai mult de 15 mg / l de la intervalul optimde 420-450 mg / l fiind necesara, astfel, testarea peridica.

In concluzie, testulde calciu trebuie sa masoare cu o precizie mai mica de 15 mg / h,in caz contrar fluctuatiile vor fi dificil de monitorizat.

 

Testul Salifert masoara in trepte de 5 mg / l si are o precizie de 10 mg / l. Schimbarea de culoare este precisa, detectand fluctuatii mici, dar semnificative in concentratia de calciu.

 

Testul nu este afectat de magneziu.

Suficient pentru 50-100 de teste.

 

Poate fi folosit pentru apa sarata, apa dulce (inclusiv pentru iazuri).

Producator:
  • Salifert

Reduceri

nfo