Refractometru Red Sea - masurare salinitate

240.00 Lei

in stoc
COR12018
Precizia ridicata a Refractometrului   pentru apa sarata/de   mare! Refractometru Red Sea ofera o precizie exceptionala, pentru masurarea salinitatii absolute a apei de mare, la o temperatura de 25 ° C / 77 ° F.  Cele mai multe refractometrele utilizate in hobby-ul acvaristicii...
+

Precizia ridicata a Refractometrului pentru apa sarata/de mare!

Refractometru Red Sea ofera o precizie exceptionala, pentru masurarea salinitatii absolute a apei de mare, la o temperatura de 25 ° C / 77 ° F. 

Cele mai multe refractometrele utilizate in hobby-ul acvaristicii nu sunt proiectate special pentru acvarii recif si de a folosi un algoritm pentru masurarea salinitatii (NaCl - mai degraba decat apa de mare) si la o temperatura de 15 ° C / 59 ° F in loc de 25 ° C / 77 ° F. Astfel, o deviere de masurare de pana la 1.5ppt este posibila, ceea ce poate avea un efect negativ semnificativ asupra cresterii coralilor si culorilor acestora.

Principalele caracteristici ale Refractometru Red Sea Seawater includ:

  • Citeste direct salinitatea absoluta a apei de mare , la 25 ° C / 77 ° F (Nu este nevoie de apa de mare sau de compensare a temperaturii factorilor)
  • In mod specific proiectat pentru continutul ionic al apei de mare (NSW) pentru masurarea salinitatii mai precisa (refractometrele industriale standard sunt calibrate pentru saramura de sare).
  • Calibrata pentru apa de mare (NSW) la 25 ° C / 77 ° F, intervalul de temperatura normala pentru acvarii de recif (cele mai multe refractometrele standard sunt calibrate la 15 ° C / 59 ° F).
  • Display usor de citit, cu rezolutie ridicata, concentrat pe gama relevanta pentru acvaristica, de pana la 40 ppt.
  • Include Compensare termica integrata automata (ATC) pentru masurarea precisa, la temperatura standard a mediului.

Refractometru Red Sea afisare
Scara PPT pe refractometru Red Sea Seawater se calculeaza folosind un algoritm de apa de mare si , prin urmare , va da o citire a Absoluta a Salinitatii de apa de mare. 

Scala PPT pe refractometrele de salinitate obisnuite sunt calculate folosind un algoritm pentru Saramura. Cu ajutorul unui refractometru Saramura pentru Seawater va da o eroare de aproximativ 1.5ppt in citirea salinitate.

 

 

Producator:
  • Red Sea

Scrie un comentariu

Reduceri

nfo