Sare marina Red Sea Coral Pro Sac 20 kg pentru 600 litri

240.00 Lei

in stoc
SRSCPBG20
Sare Red Sea Coral Pro - Sac 20 kg pentru 600 litri Raportul optim de elemente pentru crestere accelerata de Corali   Sarea RED SEA Coral Pro Salt este o sare speciala pentru acvariile marine de apa sarata ce contin atat corali, cat si pesti exotici si nevertebrate; sortimentul...
+

Sare Red Sea Coral Pro - Sac 20 kg pentru 600 litri

Raportul optim de elemente pentru crestere accelerata de Corali

 Sarea RED SEA Coral Pro Salt este o sare speciala pentru acvariile marine de apa sarata ce contin atat corali, cat si pesti exotici si nevertebrate; sortimentul superior din gama de sare Red Sea. Aceasta a fost produsa special pentru a satisface nevoile actuale ale coralilor marini, precum si a pasionatilor de acvarii marine. Produsul prezinta raporturi optime si niveluri de elemente echilibrate (calciu, magneziu, carbonati) pentru a asigura coralilor o viata marina sanatoasa si o crestere accelerata..

Sarea Red Sea Coral Pro este ideala pentru acvarii de recif, in special, pentru LPS si corali SPS, precum si pentru cresterea fragurilor de corali.

Caracteristici:

  • Recoltare naturala eco-friendly din apele exotice ale Marii Rosii
  • Nivel biologic de elemente echilibrate de fundatie
  • Set complet de oligoelemente
  • Parametrii garantati pentru 10liter
  • Fara nitrati sau fosfati (substante nutritive alge)
  • Fara niveluri toxice de metale grele
  • Fara lianti chimici

 Red Sea Coral Pro Sarea va produce apa de mare stabila, cu un pH de 8,2 -. 8.5

Parametrii se bazeaza pe amestec de sare uscata cu apa obitinuta prin osmoza inversa.

Sare Coral Pro - Fundatia Elemente ... E totul in balanta

 Sarea RED SEA Coral Pro contine niveluri biologice echilibrate, elementelor de fundatie (calciu, magneziu, carbonatii) necesare pentru dezvoltarea durabila, accelerarea ritmului de crestere a coralilor. Sarea coral Pro este ideala pentru acvarii de recif, in special, pentru LPS si corali SPS, si pentru cresterea fraguri de corali.

Apa de mare naturala include peste 70 de elemente chimice si , desi cele mai multe elemente influenteaza parametrii apei, cateva dintre ele au un rol mai important in stabilitatea chimica generala.

Aceste elemente formeaza fundamentul mediului recif si includ cele trei elemente majore: calciu, magneziu si bi-carbonati. Aceste trei "elemente de fundatie" , au un efect major asupra chimiei apei (stabilitatea pH - ului, alcalinitatea, apa de mare tarie ionica) si mai multe procese biologice ale coralilor (formarea schelet, schimb ionizarea, fotosinteza).

RED SEA Coral Pro se face in conformitate cu raporturi ideale si se elimina necesitatea de a ajusta nivelurile de elemente de fundatie dupa schimbarile de apa si imbunatatirea semnificativ a bunastarea coralilor.

 

Sarea Red Sea Coral Pro este disponibil in urmatoarele dimensiuni:

7 kg. (15.4 lb.) Galeata/ volum apa: 210 litri (55 gal.)

22 kg. (48.5 lb.) Galeata/ volum apa: 660 litri (175 gal.)

22 kg. (48.5 lb.) g/ Sac/volum apa 660 litri (175 gal.)

 

20 kg. Sac Sac/volum apa 600 litri

Producator:
  • Red Sea

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Reduceri

nfo