Soft Protect M 100ml Hrana Granulata Fauna Marin

73.00 Lei

Momentan Indisponibil
HPSPMM250
Brand:Fauna Marin
Daca articolul nu este in stocul fizic, acesta poate fi adus la comanda cu livrare in 3-15 zile de la data confirmarii comenzii.
Soft Protect M 100ml  - Produse alimentare speciale de granule moi pentru pestii de recif marin ornamental Produse alimentare speciale de granule moi pentru pestii de recif marin ornamental. Susține sistemul imunitar si imbunatațeste condițiile animalelor in general. Perfect dupa import...

Soft Protect M 100ml  - Produse alimentare speciale de granule moi pentru pestii de recif marin ornamental

Produse alimentare speciale de granule moi pentru pestii de recif marin ornamental. Susține sistemul imunitar si imbunatațeste condițiile animalelor in general. Perfect dupa import sau alte situații stresante.

Marin Soft Protect este un produs alimentar granular nou pentru pestii marini. Susține sistemul imunitar si imbunatațeste starea animalului in general. Mancare inițiala ideala pentru a fi oferita dupa import, transport sau in alte situații stresante. 
Marin Soft Protect este acceptat foarte bine, chiar si de catre cei care mananca delicios. Conține concentrații ridicate de acizi grasi Omega-3, acizi grasi nesaturați, vitamine si extracte din plante, care sunt imediat si fara pierderi la dispoziția pestilor. Potrivit pentru toate pestii ornamentali.

Marin Soft Protect este destinat hranirii zilnice si sprijina regenerarea ficatului si topirea. Marine Soft este alegerea perfecta pentru a condiționa broodstock-ul pentru a mari dimensiunea si numarul de oua.

 

INGREDIENTE / ANALIZE: 
Subproduse de peste si de peste, produse secundare de creveți si creveți, alge marine, drojdii, extracte proteice, uleiuri si grasimi, nutrienți minerali, extracte de plante. 
Omega-3 (DHA, EPA), acizii grasi Omega-6, Alliin, Alkylftalid, Flavonoide, Silybin, Cynarin, Alkylamid, Pinocembrin, Galangin, Thymol, Carvacrol und Cymol. %, fibre brute 1,2% 
Aditivi: vitamina D3 3600 IE / kg antioxidanți aprobați de CE

Producator:
  • Fauna Marin

Reduceri

nfo