Reef Primer - Coral DIP 180g. Polyp Lab

180.00 Lei

in stoc
ACPS180
Brand:Polyp Lab
Reef Coral Primer - premium coral dip  180ml. Polyp Lab  Reef Primer este un aditiv premium pentru coralii si fragurile noi achizitionate.   Utilizati in rutina de aclimatizare inainte de a adauga corali noi in sistemul dvs.  Dimensiune:180ml...
+

Reef Coral Primer - premium coral dip  180ml. Polyp Lab 

Reef Primer este un aditiv premium pentru coralii si fragurile noi achizitionate. Utilizati in rutina de aclimatizare inainte de a adauga corali noi in sistemul dvs. 

Dimensiune:180ml


Produs:  Coral Medication

CE ESTE CONDIIONERUL DE CORAL ?:

Componentele aditivului va curata: Zoanthid Eating Nudibranchs, Montipora Eating Nudibranchs, Acropora Eating Flatworms, Brunworms, Zoanthid Eating Spiders, Redworms rosu, Algele de par filamente, Necroza tisulara rapida, Necroza tesutului lent, Infectii bacteriene si multe altele.

Reef Primer este bland cu coralul dvs. si nu va declansa un raspuns la stres din cauza procesului de aclimatizare. Pentru o protectie completa, a se scufunda noile achizitii in Reef Primer timp de 5 minute. 

Ingrediente: Sare de potasiu

Instructiuni folosire:

Se amesteca bine, asigurandu-se ca sa dizolvat complet. Scufundati coralii si fragurile pentru maximum 5 minute, pastrand in acelasi timp apa agitata. Indepartati coralii si puneti-i direct in acvariul principal. 

Atentie: Nu introduceti acest produs in acvariu. Utilizati în zona bine ventilata. Evitati contactul cu pielea, ochii si imbracamintea. Spalati-va pe maini dupa utilizare. Poate cauza iritarea pielii, ochilor si a cailor respiratorii. NICIODATA NU ADAUGATI PRIMERUL REEF DIRECT IN ACVARIU. A FI UTILIZATA NUMAI CA UN DIP CORAL. A STA DEPARTE DE COPII. 

Producator:
  • Polyp Lab

Reduceri

nfo