Nano One 250 ml Polyp Lab

67.00 Lei

in stoc
ACPLON250
Brand:Polyp Lab
Polyplab NANO ONE Aditivul lichid furnizeaza calciu, magneziu si alcalinitate la recif, intr-o formula simpla si convenabila.   Este un sistem de calciu complet echilibrat, care nu necesita reactoare complicate, sistem multi-component sau orice echipament suplimentar....
+

Polyplab NANO ONE

Dimensiune: 250 ml


Produs:  Coral Enhancer

CE ESTE POLYPLAB ONE ?:

PolypLab One este fabricat din doua forme de saruri de acetat si hidroxid. Cand sunt administrati, ionii de magneziu de calciu sunt liber disponibili pentru aputea fi preluati de corali, scoici si multe alte organisme din recif. Ionii de acetat sunt metabolizati de bacterii pentru a crea biocarbonat disponibil biologic. Sarurile de hidroxid ofera capacitati de tamponare suplimentare. 

- Nu creste salinitatea. 
- Nu contine carbonat de calciu. 
- Fara Fosfat si Silicat.

Ingrediente: Acetat de calciu, Acetat de magneziu, Sare de hidroxid

Contine aproximativ: 70.000 mg / l de calciu, 16.000 mg / l de magneziu, 4.000 meq / l de alcalinitate

DIRECTII:

Umpleti sticla cu apa de osmoza inversa si agitati, adaugati apa RO pana cand nivelul ajunge pana la gatul sticlei. produsul dvs. este gata de utilizare. Agitati bine inainte de fiecare utilizare. Pentru fiecare 50 galoane de volum total de acvariu, doza 1-4 capfuls (5-20mL) intr-o zona bine circulata de cureti de apa si departe de contactul direct cu coralii. Pastrati flaconul bine inchis dupa utilizare.

Acest produs va incetosa temporar apa de acvariu dupa dozare, asa ca se recomanda sa dozatți ONE pe timp de noapte. 

Administrarea unei doze contine: 400 ppm Ca, 7 dkh, 1300 ppm Mg

Producator:
  • Polyp Lab

Reduceri

nfo