Aquavitro Fuel 1 l

[Contactati-ne pentru un pret]

in stoc
ACAVF1000
Brand:AquaVitro
Aquavitro Fuel ™ Comprehensive carbohidrat, vitamina, aminoacid si supliment de acid gras polinesaturat pentru corali Acid ascorbic pe baza de chlorella Efectueaza un supliment de oligoelemente inutile Prezentare generala Fuel ™ este un carbohidrat cuprinzator,...

Aquavitro Fuel ™

Comprehensive carbohidrat, vitamina, aminoacid si supliment de acid gras polinesaturat pentru corali

Acid ascorbic pe baza de chlorella

Efectueaza un supliment de oligoelemente inutile

Prezentare generala

Fuel ™ este un carbohidrat cuprinzator, vitamina, aminoacid, acid gras polinesaturat si supliment de oligoelemente dezvoltate pentru a raspunde cerintelor nutritionale asociate frecvent cu corali. Fuel ™ contine acid ascorbic intr-o baza de chlorella, care contine un bogat sortiment de aminoacizi si vitamine. Beneficiile de sanatate ale chlorellei sunt cunoscute si in timp ce spirulina, o algura similara, a fost utilizata in mod regulat in industrie, aquavitro este primul care foloseste chlorella extrem de superioara. Fuel ™ este formulat pentru a furniza nutrienti disponibili din apele naturale de recif tropicale.

 

Chlorella este o alga unica care creste in apa proaspata. Este extrem de bogat in enzime, vitamine si minerale, inclusiv complexul complet de vitamina B. Este supra-curge cu acizi grasi nesaturati, aminoacizi si proteine. Exista , de asemenea , vitamine gasite in Chlorella , inclusiv: Vitamina C, pro-vitamina A (B-caroten), tiamina (B 1 ), riboflavina (B 2 ), piridoxina (B 6 ), niacina, acid pantotenic, acid folic, vitamina B 12 , biotina, colina, vitamina K, acid lipoic si inozitol. Mineralele din Chlorella includ: fosfor, calciu, zinc, iod, magneziu, fier si cupru. Acesta contine un nivel mai ridicat de aminoacizi decat spirulina si este aprobat de FDA pentru utilizarea cu pesti ornamentali.

 

Dimensiuni : 150 mL, 350 mL, 1 L, 4 L

 

Analiza garantata

minerale             

Bor        96 pg

Iod         180 pg

Fier        15 pg

Cupru    1 pg

Zinc        5 pg

Mangan               62 pg

Bromura              300 pg

Cobalt   4 pg

molibden             15 pg

vanadiu               28 pg

Nichel   0,4 pg

Staniu    0,2 pg

rubidiu  1 pg

Vitamine si factori lipotrope      

Acid ascorbic (vitamina C)           5,0 mg

Tiamina (B 1 )    20 pg

Riboflavina (B 2 )             20 pg

Niacin (B 3 )       250 pg

Colina (B 4 )       4 pg

Vitamina B 12    120,8 pg

inozitol 11 pg

Arginina               300 pg

Glutamatul         600 pg

lizina      300 pg

Tirozina               190 pg

Aciduri grase polinesaturate       600 pg

Instructiuni

Agitati bine inainte de folosire. Utilizati 5 mL pentru fiecare 80 L (20 US galon) de doua ori pe saptamana sau dupa cum este necesar pentru a mentine cresterea coralului.

Producator:
  • Aquavitro

Reduceri

nfo

Our Best Picks