Aqua Balance 236ml - Microbe Lift (eliminare nitrati/NO3)

75.00 Lei

in stoc
MLBAB250ml
Microbe Lift - Aqua Balance este un amestec special de bacterii care accelereaza si perfectioneaza reducerea nivelului de nitrati in acvariile marine si in acvariile de apa dulce. Aqua Balance indeparteaza rapid si in siguranta deseurile organice, care sunt produse de peste sau provocate...
+

Microbe Lift - Aqua Balance este un amestec special de bacterii care accelereaza si perfectioneaza reducerea nivelului de nitrati in acvariile marine si in acvariile de apa dulce.
Aqua Balance indeparteaza rapid si in siguranta deseurile organice, care sunt produse de peste sau provocate de reziduurile alimentare si materiile moarte, datorita numarului mare de spori bacterieni folositori.
Aqualance este o modalitate durabila de imbunatatire a sanatatii vietatilor din acvariu printr-o imbunatatire vizibila a calitatii apei.
Doza initiala:
Adaugati 5 ml pentru 100 de litri de apa timp de 4 saptamani o data pe saptamana.
Dozare de intretinere:
Se adauga 10 ml pentru 100 litri de apa la fiecare 14 zile.
Sfaturi:
• Asigurati zone adecvate anaerobe (cu oxigen scazut) in acvariu, numai acolo nitratul poate fi transformat in azot de catre bacterii. Recomandam folosirea Aqua Balance cu blocuri ceramice de la Marine Pure.
• Utilizati Aqua Balance dupa curatarea si schimbarea materialului de filtrare si dupa tratamentul cu medicamente.

• Pentru o descompunere si mai rapida a substantelor azotate si a substantelor nocive, utilizati Aqua Balance in combinatie cu Special Blend.

Producator:
  • Microbe-Lift

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Reduceri

nfo

Our Best Picks